18. september, af Michelle Jensen

Tak for en forrygende Bæredygtighedsfestival 2020

I nye rammer

En veloverstået Bæredygtighedsfestival er nu gået på held, som foregik på nogle anderledes vilkår end de foregående år. Heldigvis var alle deltagende og involverede klar på en delvis online festival. Alle arrangementerne fra Grøn Scene i AKKC blev livestreamet på Facebook, og selvom der var en del teknik der skulle gå op i højere enhed, så lykkedes det og det hele kunne opleves hjemme fra stuerne.

På trods af den mindre synlighed i bybilledet, kunne man alligevel møde holdet bag Bæredygtighedsfestivalen på Aalborg havnefront, hvor man kunne komme forbi og aflægge sit klimaløfte, få en god snak eller en kop kaffe med på vejen. Derudover var der også en cigaretskod-kampagne fra Miljøministeriet, der satte fokus på at mindske cigaretskoddet i naturen.

Stor opbakning

Vi oplevede stor opbakning med aktiviteter rundt omkring i byen. Der var blandt andet bedstemødrenes klimaaktion i Storcenteret, der havde lavet en udstilling om deres gamle tøj. Der kunne smages på muslinger, da Aalborg Fjordhave inviterede til muslinger på bål.

Der var bæredygtig byvandring, hvor man kom rundt i Aalborg og blev klogere på bæredygtige initiativer på ruten. Og silende regn blev trodset til skraldeindsamlinger rundt omkring i kommunen. Det er blot et udpluk af alle de spændende aktiviteter, der foregik under festivalen ude i byrummet.

En stor tak

Vi vil gerne sige tusind tak til alle de deltagende, og alle dem der bakkede op omkring dette års mange spændende aktiviteter på festivalprogrammet. Det var rigtig godt gået af alle, som tog godt imod de nye rammer, både dem der deltog fysisk i enten AKKC eller ude i bybilledet eller via livestream på Facebook.

Endnu en gang viser det sig, at vi alle kan gøre Aalborg endnu grønnere med alt den entusiasme og engagement, vi har mødt under hele festivalen. Det giver endnu mere motivation til at fortsætte det gode arbejde med endnu flere bæredygtige aktiviteter fremadrettet.

 

Endnu en gang takker vi af for år og på gensyn!

Har du en god historie, som du gerne vil dele?

Har du en grøn historie, som du gerne vil dele? Så deler vi den gerne her på siden, så den kan komme andre til gode.

Send din historie

En historie der
er værd at dele

Har du en historie der er værd at dele?
Så deler vi den gerne her på siden, så den kan komme andre til gode