Internationalt Netværk for Grønne Agenter

De Grønne Agenter arbejder i den grønne sags tjeneste for at gøre Aalborg til en mere bæredygtig kommune. Deres nyeste tiltag, Internationalt Netværk for Grønne Agenter, skal indsamle viden om bæredygtighed blandt kommunens mange internationale studerende.

Grønne indspark fra udlandet

Interessen for bæredygtighed er stor i Aalborg Kommune. Ikke mindst blandt de mange internationale elever, der hvert år kommer til Aalborg for at studere. Det er der store muligheder i. Og derfor har De Grønne Agenter, der er en del af Center for Grøn Omstilling, oprettet INGA.

Et netværk for internationale studerende, der ønsker at bidrage til den grønne omstilling i Aalborg. Det gør de bl.a. ved at afholde workshops, webinarer og netværksmøder, som gør det muligt for de studerende at bidrage med den viden og de perspektiver, de hver især har med fra deres hjemland. Til glæde og gavn for by, borgere og de studerende selv.

Grønne indspark fra udlandet

Interessen for bæredygtighed er stor i Aalborg Kommune. Ikke mindst blandt de mange internationale elever, der hvert år kommer til Aalborg for at studere. Det er der store muligheder i. Og derfor har De Grønne Agenter, der er en del af Center for Grøn Omstilling, oprettet INGA. Et netværk for internationale studerende, der ønsker at bidrage til den grønne omstilling i Aalborg. Det gør de bl.a. ved at afholde workshops, webinarer og netværksmøder, som gør det muligt for de studerende at bidrage med den viden og de perspektiver, de hver især har med fra deres hjemland. Til glæde og gavn for by, borgere og de studerende selv.

Fra Australien til Aalborg

Det hele startede, da en ung mand ved navn Tim fra Melbourne i Australien kontaktede De Grønne Agenter. Han ville gerne i praktik hos Center for Grøn Omstilling, og snart var han på vej til Danmark med et ønske om at være en del af byens bæredytige udvikling. Det blev startskuddet til INGA, og i dag er Tim projektleder i netværket. Sammen med en række studerende fra UCN og Aalborg Universitet arbejder han for at løse grønne udfordringer gennem lokale samarbejder og initiativer.

Vil du vide mere?

Kontakt Tim Shue på

[email protected]