Bæredygtighedsfestivalen

Bæredygtighedsfestivalen har været et fast indslag i Aalborgs bybillede siden 2013, men byrådet har nu sat den på pause indtil september 2024.
Her vender Bæredygtighedsfestivalen efter planen tilbage med noget for enhver smag, som forvandler byen til en festlig og farverig hyldest til klima og bæredygtighed.

En fest for klimaet

Bæredygtighedsfestival afholdtes første gang i september 2013, og opbakningen fra både borgere og virksomheder voksede støt hvert år til og med 2020.
De fire dages festival havde til formål at øge den bæredygtige bevidsthed ved at sætte fokus på de mange tiltag og initiativer, der er med til at gøre Aalborg til en grønnere kommune.


Bæredygtighed for alle, skabt af frivillige ildsjæle

Aalborg Kommunes Center for Grøn Omstilling er ansvarlig for den overordnede koordinering af Bæredygtighedsfestivalen, men det har ikke kunnet lade sig gøre uden de mange ildsjæle med grønt blod i årerne. De har hvert år knoklet for at gøre Bæredygtighedsfestivalen til en succes. Alle festivalens arrangementer er blevet afholdt af frivillige fra bl.a. virksomheder, institutioner, foreninger og kommunens forvaltninger.

Vil du vide mere?

Kontakt Center for Grøn Omstilling på

[email protected]