14. februar, af Michelle Jørgensen

Nøvling Skoles mikroplast-idé tager 3. plads i Norge

I sidste uge bragte vi historien om 'Mikrotaps' fra Nøvling Skole, der havde kvalificeret sig videre til top 10 i FIRST LEGO League-konkurrencen. I mandags kom de på en 3. plads i Norge, og har sendt Grønne Agenter en lille hilsen, der fortæller om deres oplevelser.

Hej Center For Grøn Omstilling.

Mange hilsner fra Norge. Søndag ankom vi efter en lang rejse til Trondheim. Dagen gik med at bestige et mindre bjerg for at finde vandrehjemmet – der fandt vi ud af, at de ikke ryddede fortovet for is deroppe. Det var dog hele turen værd, da udsigten fra vandrehjemmet var helt fantastisk. Da vi endelig ankom, brugte vi tiden på at øve vores fremlæggelse. Vi var meget trætte efter en lang tur, og vi ville være klar til konkurrencen mandag, derfor gik vi tidligt i seng.

Mandag morgen skulle vi tidligt op, da vi skulle nå en bus, for at komme ud til konkurrencen. Stedet, hvor konkurrencen blev afholdt, var virkelig flot. Da vi kom derud startede vi med at få T-shirts med vores holdnavn på (Microtaps), armbånd og adgangskort. Derefter begyndte vi at pynte vores stand. Imens vi gjorde standen klar, skypede vi med Nøvling Skole. Efter vi havde pyntet op, var der Workshop, hvor vi fik hjælp af en mentor. Efter workshoppen skulle alle holdene fremlægge for hinanden. Alle fremlæggelserne var rigtig gode, og vi var meget imponerede over de mange gode idéer.

Vores fremlæggelse gik rigtig godt, og vi endte med at få en 3. Plads. Vi var det eneste danske hold, der fik en placering, og det er vi meget stolte over. De 4 bedste hold får mulighed for at sende deres rapport til USA – og dermed en chance for at deltage i Global Innovation Award, USA.
Det krydser vi selvfølgelig fingre for, men lige nu er vi bare glade, stolte og meget trætte.

Mange hilsner,
Microtaps

De Grønne Agenter takker Mikrotaps for den fine hilsen fra Norge, og ønsker gruppen og resten af Nøvling Skole et stort tillykke med den flotte placering i konkurrencen.

Har du en god historie, som du gerne vil dele?

Har du en grøn historie, som du gerne vil dele? Så deler vi den gerne her på siden, så den kan komme andre til gode.

Send din historie

En historie der
er værd at dele

Har du en historie der er værd at dele?
Så deler vi den gerne her på siden, så den kan komme andre til gode