24. januar, af Grøn Agent Zacharias Brix Madsen

Bliv frivillig på Bæredygtighedsfestivalen

Planlægningen af årets festival er i fuld gang, så hvis du har lyst til at blive en del af festivalteamet i Center for Grøn Omstilling, så kom til informationsmøde d. 13.2.20 kl. 15.30-17 på Stigsborg Brygge 5.

På informationsmødet vil vi præsentere planerne for årets festival og invitere dig med til at skabe rammerne og til at gennemføre festivalen i perioden 9. – 12. september 2020. Der er mange opgaver vi gerne vil have frivillige med til: etablering af faciliteter, kommunikation, evaluering, værtskab, programlægning og logistik – for blot at nævne nogen af dem. Opgaverne vil tage udgangspunkt i dine interesser og dit syn på Bæredygtighedsfestivalen. Som frivillig får du mulighed for at sætte dit aftryk på årets Bæredygtighedsfestival og du vil blive en del af et passioneret fællesskab med fokus på at gøre det nemt at være grøn i Aalborg.

I Center for Grøn Omstilling arbejder vi – ud over Bæredygtighedsfestivalen – med partnerskaber med borgere, foreninger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner om at gennemføre projekter der hjælper den grønne omstilling på vej. Se hvad vi arbejder med her http://www.xn--centerforgrnomstilling-gjc.dk/ og kom og mød os!

Du kan tilmelde dig  informationsmødet ved at benytte dette link https://cgo.nemtilmeld.dk/29/

Har du en god historie, som du gerne vil dele?

Har du en grøn historie, som du gerne vil dele? Så deler vi den gerne her på siden, så den kan komme andre til gode.

Send din historie

En historie der
er værd at dele

Har du en historie der er værd at dele?
Så deler vi den gerne her på siden, så den kan komme andre til gode